Website ook in een nieuw kleedje!

Hoi lieve Kontrasties!

We willen het altijd beter en dus moest – na de nieuwe locatie – onze website ook in een nieuw kleedje 🙂

Niet enkel esthetisch maar ook aan de gebruiksvriendelijkheid werd gesleuteld. De laadtijd werd versneld, portfolio en formulieren ook. Wegens het grote succes van onze webshop heb ik ook dat segment een pak handiger en duidelijker gemaakt. Kijkt u zelf maar eens via volgende link https://kapsalonkontrast.be/webshop-haarverzorging/ 

De nieuwsbrief (inschrijven-uitschrijven) https://kapsalonkontrast.be/nieuwsbrief-aanpasbaar/ dient om uzelf in te schrijven als u graag op de hoogte blijft over nakende verlofperiodes en andere belangrijke updates. Zonder uw inschrijving mogen wij u geen mail sturen! (GDPR ‘privacywetgeving’) Wanneer u uw gegevens wil aanpassen, vult u het formulier in. Vervolgens zal er een bericht verschijnen met de melding dat u reeds ingeschreven bent op de betreffende nieuwsbrief en of u een link om te wijzigen per mail wil ontvangen. Via een link uit uw ontvangen mail kan u dan uw profiel updaten.

Nieuw is ook rechtsonder het bekende messenger icoontje, zo komt u snel via chat in contact met ons. Heeft u tips of suggesties hoe het nog beter kan? Ik hoor het graag!

Fijn weekend 🙂

Met artistieke groeten

Kristel

Ook op zondag is KONTRAST in de weer! Webshop 24/7 ?

Service & kwaliteit, dat is waar KONTRAST HAIRDRESSERS voor staat. Onze klanten weten wel dat wij onze producten zorgvuldig uitkiezen en zorgen dat het prijs/kwaliteit aanvaardbaar is. Omdat we trouwe gebruikers hebben van onze producten besloten we een webshop op te richten ? Voortaan bestellen mensen online wanneer het hen past. Wijzelf vinden die technologie geweldig! We proberen ‘kort op de bal te spelen’ en handelen bestellingen zo snel mogelijk af. We vinden het belangrijk dat onze klanten snel krijgen wat ze wensen en dus net zoals wij onze mails zeer snel beantwoorden, zo runnen wij ook onze webshop ?

Vandaag – op zondag – gingen twee bestellingen met super producten op de post ?

Product in de kijker! FREEZING body wash Get Going 200ml. aan een spotprijs…

Bij Kontrast werd naarstig gewerkt aan een gamma voor ons mannelijk cliënteel. Authentieke ‘no nonsense’ producten, prijs/kwaliteit dik in orde 🙂

We hebben al een geweldige hairtonic in het gamma van Superli  en uiteraard de steengoede producten van FREEZING  te verkrijgen in het kapsalon of snel en handig online in onze Webshop.

NU is er dus ook een body wash van FREEZING. Een flacon van 200ml. met een heerlijk fris ruikende wasgel voor slechts €5,50!!! 

Wees er snel bij want de voorraad is beperkt! JA, IK WIL GRAAG ZO’N LOTION AAN EEN SPOTPRIJS!

WIJ zijn helemaal in de MOOD!

Hello Kontrasties!

Ik weet het… het is schan-da-lig lang geleden dat ik nog iets postte MAAR we hebben niet stilgezeten!

Zoals velen van jullie misschien al opmerkten, wij zijn nogal actief op social media en hebben daar vele en fijne contacten met andere coloristen en hairstylisten. Bijna dagelijks bespreken ik en Serge het trendy ‘barbergebeuren’, de nieuwe ‘freehand’ colortechnieken en zoveel meer… En plots kwam ik een hoop flitsende, contrasterende, diepe kleuren tegen. Alsof die kleuren een andere dimensie hadden, het intrigeerde me, er was ‘iets’ mee 🙂 De naam van die kleuren? MOOD! Ik vond dat tof en bleef de posts van MOOD en de MOOD kappers een beetje volgen… Ik merkte ook op dat een andere kapper met toch ook een gerenommeerd kapsalon, met MOOD werkte! Er moest wel iets heel speciaals zijn met MOOD dacht ik vervolgens… De invoerder van MOOD bleek een kennis van vroeger, van in de tijd dat ik mijn eerste stappen als colorist zette. Hij heeft enorm veel ervaring in ‘het wereldje’ op nationaal en internationaal gebied. Wat hij de kappers wil bieden is een werkbaar en eerlijk product.

  • MOOD is ‘vegan’
  • MOOD bevat geen parabenen
  • MOOD is cosmetisch getest
  • MOOD is niet getest op dieren

Ondertussen is MOOD in ons kapsalon 🙂 Er wordt bij ons met een pak minder schadelijke stoffen gekleurd! Dat is beter voor de haren én voor de houdbaarheid van de kleuren. Een echte PLUS voor de aankomende zonnemaanden…

Sinds vorige week is MOOD ook in de verkoop aan een wel heel zacht prijsje 😉 Ik heb de producten zelf getest en kreeg er zelfs mijn haaruitval mee weggewerkt!

Meer info hier https://kapsalonkontrast.be/product-categorie/mood-vegan-haircare/

Met artistieke groeten

Kristel

Het ideale kerstcadeau voor hem…

Het ideale kerstcadeau voor hem…

SUPERLI’37… Hairtonic 4 real men

Een ‘no nonsense’ haartonic die doet wat hij moet doen in een coole verpakking!
Deze geweldige verzorgende lotion op basis van +/- 80% alcohol pakt schilfers en irritatie in 1 klap aan!
Excellent geparfumeerd, geeft ‘body’ aan de haren, ontsmet én is ook te gebruiken als aftershave…
***meer info in het kapsalon of klik HIER en koop snel uw origineel geschenk online***