Di: 09:00 – 13:00  |   Woe-vrij: 09:00 – 18:00  Za: 08:00 – 16:00

Ga hieronder naar de webwinkel van uw voorkeur

Alle producten in de webshop zijn ook in het kapsalon te koop. Ze zijn zorgvuldig uitgekozen door ons en worden eveneens in het kapsalon gebruikt. 

Naar de idHAIR shop →

SCANDINAVISCHE PRODUCT HARMONIE IdHAIR Elements Xclusive betekent mooi en heerlijk haar dat in harmonie is met de natuur. Geïnspireerd op de Deense kusten, heeft IdHAIR een Scandinavisch design ontworpen met de nadruk op gerecycled plastic, waar ze innovatieve producten van zeer hoge kwaliteit hebben toegevoegd om je haar te verwennen. Veel van de ingrediënten worden gehaald uit de natuur en de meeste producten worden geproduceerd in hun eigen fabriek in Zweden. En als extra bonus zijn alle verzorgingsproducten veganistisch. Hoewel de reeks gebaseerd is op hun Scandinavische afkomst, hebben ze ook wereldwijd gezocht naar de beste ingrediënten. Daarom wordt in deze producten een mix van ingrediënten van over de hele wereld gebruikt.

Naar de SUPERLI shop 

Superli is een Nederlands familie bedrijf en produceert al 80 jaar met grote zorg een mooi assortiment aan haarverzorgings producten voor mannen en vrouwen! In het familiebedrijf staan kwaliteit en aandacht voor deze producten centraal. Met de hulp en tips van, kappers en barbers, komen ze tot een mooi recept en op deze manier produceren ze authentieke, hoge kwaliteitsproducten in een modern jasje.

Naar de FREEZING shop →

Het FREEZING-gamma is een hoogkwalitatief gamma voor haar, huid en verzorging. Inclusief dermatologisch geteste producten. Alle shampoos, conditioners, lotions, styling- en skin-careproducten van FREEZING zijn exclusief verkrijgbaar bij de betere kapper»! Vraag ernaar in uw kapsalon.
WhatsApp WhatsApp ons