WEBSHOP

Shop snel & handig online en ontvang uw favoriete producten thuis!
HomeMijn account

Naar de FREEZING shop →

Het FREEZING-gamma is een hoogkwalitatief gamma voor haar, huid en verzorging. Inclusief dermatologisch geteste producten. Alle shampoos, conditioners, lotions, styling- en skin-careproducten van FREEZING zijn exclusief verkrijgbaar bij de betere kapper»! Vraag ernaar in uw kapsalon.

Naar de SUPERLI shop 

Superli is een Nederlands familie bedrijf en produceert al 80 jaar met grote zorg een mooi assortiment aan haarverzorgings producten voor mannen en vrouwen! In het familiebedrijf staan kwaliteit en aandacht voor deze producten centraal. Met de hulp en tips van, kappers en barbers, komen ze tot een mooi recept en op deze manier produceren ze authentieke, hoge kwaliteitsproducten in een modern jasje.

Naar de MATRIX shop →

Bij Matrix staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Matrix Biolage heeft natuurlijke producten in ‘groene’ milieubewuste verpakkingen. De verpakkingen bestaan voor minimaal de helft uit gerecycled materiaal. De Biolage haarproducten zijn vrijwel allemaal geheel parabenenvrij. Ervaar de unieke verzorging van Biolage, een combinatie van botanische ingrediënten en moderne technologieën die zorgen voor gezond haar en een gezonde hoofdhuid. De producten zijn gemakkelijk in gebruik en hebben een perfect eindresultaat met een heerlijke geur!

Naar de MOOD shop →

Het volledige gamma is vrij van parabenen en sulfaten, verrijkt met super-fruits, en werd ontwikkeld zonder dierenproeven!