GEZOCHT: stagiaire haartooi (m/v)

U of iemand anders volgt de richting ‘haartooi’ of iets gelijkaardig? U vond nog geen stageplaats?

Neem dan snel contact op met ons! Wij zijn een dynamisch kapsalon met een super team waarin elke medewerker gespecialiseerd is in z’n specifiek talent 🙂

Knowledge is key… 

Wij staan klaar om mensen te coachen die net zoveel van dit mooie beroep houden als wijzelf… Beginners worden opgenomen in ons team en krijgen onze volledige steun en coaching 😉

Vul het contactformulier hieronder in of bel ons 02/270 09 35

Met artistieke groeten

Serge & Kristel

Afbeeldingsresultaat voor hairdresser at heart

 

 

Ook op zondag is KONTRAST in de weer! Webshop 24/7 ?

Service & kwaliteit, dat is waar KONTRAST HAIRDRESSERS voor staat. Onze klanten weten wel dat wij onze producten zorgvuldig uitkiezen en zorgen dat het prijs/kwaliteit aanvaardbaar is. Omdat we trouwe gebruikers hebben van onze producten besloten we een webshop op te richten ? Voortaan bestellen mensen online wanneer het hen past. Wijzelf vinden die technologie geweldig! We proberen ‘kort op de bal te spelen’ en handelen bestellingen zo snel mogelijk af. We vinden het belangrijk dat onze klanten snel krijgen wat ze wensen en dus net zoals wij onze mails zeer snel beantwoorden, zo runnen wij ook onze webshop ?

Vandaag – op zondag – gingen twee bestellingen met super producten op de post ?

Evy Goossens, al 10 jaar een stuwende kracht bij Kontrast!

Eigenlijk staat ze niet graag in de belangstelling… Ze doet haar ‘ding’ liever onopgemerkt…
Maar DIT konden we onmogelijk zomaar laten voorbijgaan 🙂
Ik schrijf 10 jaar geleden… na een hoop personeelsproblemen waren we een beetje radeloos… Bij ons in Kontrast hanteren we graag een bepaald niveau, net dat tikkeltje meer voor onze lieve klanten. Zulke dienstverlening komt er natuurlijk niet vanzelf, daar is sterke vakkennis, verantwoordelijkheid en sociale vaardigheid voor nodig. Al deze eigenschappen in  persoon vinden bleek moeilijker dan gedacht! Op een dag zat een trouwe klant – Gilbert Goossens – bij Serge in de kappersstoel… Hij vertelt honderduit en vol trots over zijn dochter, ze blijkt een kersverse kapster te zijn en ‘een goei’, dixit de vader 🙂
Ik en Serge waren gecharmeerd over de manier hoe Gilbert vertelde over zijn dochter waarop Serge en ik besloten dat we deze jonge kapster graag op gesprek wilden in ons kapsalon. Een tijdje later was het dan zover! Een jong en ietwat onzeker meisje zit voor ons… als het over de technische aspecten gaat merken Serge en ik dadelijk dat we te maken hebben met een ‘ruwe diamant’… Deze jonge kapster vol werklust, ambitie en een technische kennis waarvan ze niet besefte dat ze die had, we wilden haar graag in ons team! We kwamen tot een overeenkomst en op 5 september 2007 begon Evy Goossens te werken voor Kontrast. Nu, na 10 jaar, beseffen we des te meer dat haar vader gelijk had <3 Evy is geen ‘personeelslid’… ze is onze teamplayer, onze medewerkster, onze rechterhand… We hebben dat gisteren gevierd, dit mooie ‘jubileum’… Het was plezant, familiaal, gek, vol liefde, vol ‘Kontrast’, het was perfect!
Ik deel hier graag de speech die we voor Evy opstelden <3
Jubileum van een mooi 10-jarig dienstverband
Schuchter en een beetje bedeesd ben je bij ons toen beland

Maar na ons eerste gesprek wisten we al; dit is een ruwe diamant <3
Zoals in een huwelijk komen er goede en kwade tijden maar steeds vonden we een weg die we allen konden bewandelen. Een werkrelatie die veel andere zaakvoerders volgens ons benijden.
We hebben een onzeker meisje zien veranderen in een sterke vrouw, je hebt je professionele zelf tot een hoger niveau getild. Steeds kunnen we rekenen op jouw loyaliteit en eerlijkheid, we hadden dit echt niet anders gewild.
Na 10 jaren trouwe dienst ben je voor ons ook wel een beetje familie, echt waar!
We hebben respect voor wat je voor ons doet, dus heffen we graag met jou het glas en zeggen jou van harte “OP NAAR DE VOLGENDE 10 JAAR”
Serge & Kristel
16/09/2017