Di: 09:00 – 13:00

Woe-vrij: 09:00 – 18:00 | Za: 08:00 – 16:00

SUPERLI ’37 VINTAGE HAIRTONIC (men) – 200ml.

Zonder twijfel het beste haartonic dat op dit moment verkrijgbaar is en waar de expertise van 3 generaties hebben geleid tot een subliem verzorgend lotion op basis van +/- 80% alcohol. Het stimuleert de hoofdhuid en helpt bij de bestrijding van roos en schilfers. Excellent geparfumeerd en zijde zacht.

Wanneer te gebruiken: Bij een geïrriteerde hoofdhuid, roos en schilfers. Geeft ‘body’ aan de haren.

Hoe te gebruiken: Met de handpalmen op het haar aanbrengen. Vervolgens met de vingertoppen goed op de hoofdhuid rustig inmasseren. Niet uitspoelen. Ook zeer goed geschikt als After-shave en als refreshing tonic.

Ingrediënten: Alcohol, Aqua, Salicylic Acid (voor de bestrijding van roos/schilfers), Glycerine (voor bescherming tegen uitdrogen en heeft een verzachtende werking), Capsicum Frutescence ( extracten uit rode peper. Prikkelt en stimuleert de hoofdhuid wat de doorbloeding bevorderd), parfum, Cetrimide (heeft een sterk reinigende en ontsmettende werking), Riscinus Olie. (Extract uit de knoppen van een Riscinus plant. Deze olie, ook bekend als wonderolie verzorgt de hoofdhuid en helpt deze te herstellen en heeft tevens een ontsmettende werking.

Heeft u graag een grote afname van 1 bepaald product?
Noteer het dan in het venster ‘opmerkingen’ vooraleer u op ‘bestelling afronden’ klikt.

24,00 incl. btw

Reviews

Wees de eerste om “SUPERLI ’37 VINTAGE HAIRTONIC (men) – 200ml.” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WhatsApp WhatsApp ons