Hoi Kontrasties 🙂

Misschien zag je haar al druk in de weer in het kapsalon of misschien nog niet… Daarom stel ik haar even voor 😉

Marlies, is haar naam en ze zal dit jaar nog afstuderen aan de Erasmus hogeschool voor haar opleiding bio-estethiek & haarzorg. Marlies is een loyale en zeer gemotiveerde medewerkster die ons ondersteunt bij de uitvoering van (speciale) kleurbewerkingen. Serge en ik vinden het zeer belangrijk dat er een sterk team achter Kontrast staat. Daarmee bedoel ik vooral: elk teamlid heeft een zeer goede technische kennis, motivatie/’goesting’, verantwoordelijkheid, klantvriendelijkheid én collegialiteit. Dat Marlies al de capaciteiten ook werkelijk bezit werd al snel heel duidelijk tijdens ons laatste evaluatiegesprekken.

Ondertussen zijn we enkele weken verder en verloopt de samenwerking binnen ons team op wieltjes! Marlies ging in maart al samen met Evy op kleurcursus en morgen, maandag 20/05, gaan de twee samen op cursus baléagetechnieken.

Serge en ik zijn heel perfectionistisch over wat wij uiteindelijk ‘afleveren’. Wij coachen en ondersteunen onze medewerksters en zetten ‘de juiste persoon aan het juiste werk’ 🙂 Bij Kontrast kennen we mekaars ‘kunnen’ en hebben we het comfort om mekaar aan te vullen. En voorts staan ik en Serge natuurlijk voor de volle 100% achter ons team. https://kapsalonkontrast.be/about-the-team/

Dank voor uw vertrouwen steeds weer en tot gauw in het kapsalon.

Met artistieke groeten

Kristel – colorist

 

 

Pin It on Pinterest

Share This
WhatsApp WhatsApp ons