Serge heeft reeds meer dan dertig jaar ervaring als kapper.

Hij behaalde zijn diploma en specialisatie aan het SISA (Stedelijk Instituut voor Sierkunsten en Ambachten) te Antwerpen en deed praktijkervaring op bij verschillende gerenommeerde kappers.

Na verscheidene deelnames aan wedstrijden, stages in Nederland, Duitsland en Parijs, besloot Serge zijn eigen ‘ding’ te doen…

Zijn droom om een eigen zaak te starten kwam uit in augustus 1998. Samen met echtgenote en zakenpartner Kristel en z’n rechterhand Evy Goossens, vormt hij reeds vele jaren het onafscheidelijke ‘Kontrast’-team.

Serge is expert in de meest uiteenlopende snittechnieken. Sinds hij z’n diploma ‘Advanced Cutting’ in april 2006 aan de academie te Hammersmith in Londen behaalde kent zijn inspiratie geen grenzen meer.

Kristel, die het boekhoudkundige aspect voor haar rekening neemt, heeft zich daarnaast ook geschoold als colorist. Alle kleurformules zijn van haar hand en bovendien heeft ze reeds jarenlange ervaring met correctiebewerkingen en beheerst ze de nieuwste kleurtrends. Evy is reeds 10 jaar hun co-partner en beheerst eveneens de allernieuwste snit- en kleurtechnieken. Evy is door haar jarenlange ervaring een zeer bekwame styliste.

Serge en Kristel gaven zelf ook opleidingen in snit- en kleurtechnieken. Serge heeft talloze shows voor modekapsels verzorgd. Tegenwoordig zijn ze druk in de weer om zelf nieuwe trends te ontdekken en adviseert Kristel de ambitieuze kappers in hun boekhouding en fiscaliteiten.

Hun doel is om elke klant zijn eigen stijl te helpen ontdekken, om hen net dat tikkeltje meer te bieden, om hen het ‘kontrast’ te laten ervaren…

Serge Smets

Serge Smets

Senior hairstylist /ceo

Serge is de zaakvoerder van Kontrast. Hij beheerst de nieuwste snittechnieken en is gespecialiseerd in barbertrends. In samenspraak met de klant creëert hij een persoonlijke stijl.
Kristel Smets

Kristel Smets

Colorist

Kristel heeft jarenlange ervaring met correctiekleuren en beheerst de nieuwste kleurtechnieken. In samenspraak met Serge creëert ze de juiste kleur bij de juiste persoon met de juiste snit.
Evy Goossens

Evy Goossens

Hairstylist

Evy is de vaste co-worker van Kontrast. Haar jarenlange expertise helpt u uw eigen stijl te bepalen.