Werken Wolvertemsesteenweg vanaf 12 oktober

Vanaf 12 oktober is het zover… Dan krijgen we een ‘nieuwe’ Wolvertemsesteenweg, boven en onder de grond! Het klinkt nogal groots – is het natuurlijk ook – maar het is allemaal goed voorbereid en geregeld door de gemeente Grimbergen en Wegen & Verkeer, al zeg ik het zelf 😉 Klik HIER om het infokrantje betreffende de werken te lezen…

U komt met de auto of de fiets of te voet…

Voetgangerszone in de werfzone Aan beide kanten van de werfzone voorzien we een voetgangerszone zodat u te voet of met de fiets aan de hand de handelaars kan bereiken.

De gemeente Grimbergen voert tijdelijk een blauwe zone in op de tijdelijke parking in de Stationsstraat, Keienberglaan, Schaasput en Beiaardlaan en op de parking van het Fenikshof. Daar kan u maximaal 2 uur parkeren. Zo zorgen we ervoor dat de parkeerplaatsen maximaal gebruikt kunnen worden voor het bezoeken van de handelszaken.

Waar kan u parkeren?

Tijdelijke parking in Stationsstraat
Tijdens de volledige duur van de werken kunnen klanten van de handelszaken gebruik maken van een tijdelijke parking in de Stationsstraat ter hoogte van huisnummer 22. U kan achteraan de parking verlaten en via het pleintje van de Schaasput en het wandelpad te voet naar de Wolvertemsesteenweg wandelen. Aan de Schaasput zelf kan u ook parkeren.
Parkeren in Beiaardlaan en Keienberglaan
Tijdens de volledige duur van de werken zullen de Keienberglaan en de Beiaardlaan doodlopen op het kruispunt met de Wolvertemsesteenweg. In beide straten voeren we een blauwe zone in. Zo kan u hier 2 uur parkeren voor een bezoek aan de handelaars en behouden we voldoende ciculatie op de parkeerplaatsen.
Parking Fenikshof bereikbaar via Wolvertemsesteenweg
De toegang tot de parking van het Fenikshof is vandaag bereikbaar via de Abdijstraat. Als de werken aan de Wolvertemsesteenweg starten, zal het niet langer mogelijk zijn om vanuit de Beiaardlaan of de Wolvertemsesteenweg de Abdijstraat in te rijden. Daarom maken we een nieuwe toegang tot de parking ter hoogte van de Kloosterpoort. Die kan u bereiken vanaf het kruispunt van de Wolvertemsesteenweg met de Hogesteenweg en de Rijkenhoekstraat. Op de parking voorzien we een voetgangerszone, afgeschermd van het autoverkeer. Zo kunnen voetgangers zich vlotter verplaatsen van de Abdijstraat tot de parking en omgekeerd.
Winkelwagen
WhatsApp Chat!