Duidelijkheid in coronatijden! Kappers dicht tot en met 5 april, webshop mag OPEN blijven…

[et_pb_section admin_label=”section”]
[et_pb_row admin_label=”row”]
[et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]Dag lieve klanten

U heeft waarschijnlijk ook de ‘welles-nietes’ situatie voor de kappers gevolgd in de media…
Kontrast werd al voor deze beslissing gesloten door mij en Serge omdat wij uw en onze gezondheid nu eenmaal belangrijker vinden dan de centen. Tegelijk beseften wij toen ook dat een sluiting voor vele andere kappers niet mogelijk was. Sommige kappers waren te angstig voor de financiële gevolgen omdat hun recht op een volledige premie verviel in de vorige situatie of omdat ze druk voelden van hun klant en dus niet wilden ‘verzaken’ aan hun service…
De kappersvereniging(en) zetten fors druk en gisteren dan kwam de beslissing dat ook kappers moeten sluiten tot en met 5 april. Dit is best wel een opluchting… Toch 1 zekerheid in een onzekere periode… Beslissingen zijn soms hard, maar zo weet je tenminste waar je aan toe bent… En duidelijkheid geeft rust…

Ik en Serge zijn ondernemers, creatievelingen ?‍♂️?‍♀️??
Neen, wij zitten hier NIET te kniezen thuis (we maken gelukkig ook niet teveel ruzie ?) Wij gebruiken deze tijd om alle zakelijke aspecten van Kontrast op punt te zetten, te verbeteren waar nodig. Wij doorlopen ook de technische kant van ons beroep, onze kleur- en snittechnieken, onze materialen, ons productengamma… Cursussen zijn voor ons reeds ingepland, 1tje eind april (kleurcursus) en 1tje in mei (snitcursus). Wij hopen dat deze doorgaan! ?

Ook met Evy, onze co-worker, hebben we regelmatig contact. Zij wordt nauw betrokken bij onze beslissingen en ook nu weer vormen we met haar 1 front ? Net zoals wij, wil ze eigenlijk er ook gewoon weer ‘staan’ en doen wat we zo graag doen… Omdat zij nu helemaal ‘afgeknipt’ is van haar beroep heb ik haar gisteren gezegd dat ze deze tijd met haar dochtertje kan koesteren, het is dan wel opgelegd door de situatie, maar we vinden het iets waardevol voor haar en dat is ook wel fijn ❤️

***BELANGRIJK!*** Onze webshop blijft OPEN!
https://kapsalonkontrast.be/webshop-haarverzorging/
Velen van jullie weten dat ik nog een ‘andere’ job heb, ik werk namelijk ook nog in een accountancykantoor. Dagelijks ‘vissen’ wij alles uit voor alle ondernemers om hen zo goed mogelijk te informeren. We werken er heel hard en het geeft best wel een speciaal gevoel om ook daar te helpen, om als boekhouders samen ideeën en ja, ook onze gevoelens in deze situatie te delen. Enfin, door de vele info die er daar binnenstroomt weet ik dus nu ook dat wij zonder problemen onze online verkoop kunnen verderzetten.

Serge en ik namen onze voorraad producten mee naar huis en reeds vele klanten bestelden hun favoriet product online of belden ons om te vragen welk product uit onze shop we hen adviseren, zodat ze hun haren makkelijker kunnen stylen.
Wil u dat ook? Geef gerust een seintje op 02/270 09 35 of stuur een mailtje naar info@kapsalonkontrast.be

Wij hopen u spoedig terug te zien en wensen u veel moed en vooral een goede gezondheid toe!

Warme groet
Kristel & Serge

#kontrasthairdressers #fightcovid19 #samensterk #weloveourjob #weloveourclients #dreamteam #hairdressersatheart[/et_pb_text][/et_pb_column]
[/et_pb_row]
[/et_pb_section]