idHAIR… Scandinavische topkwaliteit, ‘vegan’ EN milieuvriendelijk!

[et_pb_section admin_label=”section”]
[et_pb_row admin_label=”row”]
[et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]Hoi allemaal!

Zo, dat was weer even geleden hè? 🙂 MAAR, we hebben zeker niet stilgezeten!

U weet het wel van ons… dat we steeds ‘gulzig’ de nieuwste trends, technieken en producten verkennen. Tijdens een van onze seminaries mochten we werken met idHAIR, een Scandinavisch design van hoogstaande kwaliteitsproducten. idHAIR is; veganistisch-glutenvrij-sulfaatvrij-parabeenvrij-bevat enkel niet-allergeen parfum. Bovendien springen ze zeer verantwoordelijk om met hun productie en verpakking. Namelijk innovatieve producten van zeer hoge kwaliteit in een absoluut gerecycleerd flesje. <3

NOT FOT AMATEURS 😉

Hun slogan; ‘not for amateurs’ is er eigenlijk boenk op, meer woorden zijn er niet nodig 😉

Ondertussen gingen wij de samenwerking met idHAIR aan en we hebben er nog geen moment spijt van. Hun filosofie, hun eerlijke kwaliteit-prijszetting… dit hele plaatje klopt! Maar het geweldigste aan dit verhaal is dat deze samenwerking vooral u, beste klant, ten goede komt… Bij KONTRAST HAIRDRESSERS zijn we immers allemaal perfectionisten, doeners, denkers, artiesten in hart en ziel… Dat idHAIR zo ongelofelijk goed past in de uitvoering van ons artistiek werk, goh, dat is écht een zaligheid!

Kijk zeker eens rond in onze webshop welke geweldige producten idHAIR te bieden heeft! https://kapsalonkontrast.be/idhair-vegan-haircare-hairstyling/  En heeft u toch nog vragen? Dan horen we dat graag! https://kapsalonkontrast.be/contact-stel-een-vraag/

Met artistieke groeten

Kristel – colorist

 

 

 [/et_pb_text][/et_pb_column]
[/et_pb_row]
[/et_pb_section]