Website ook in een nieuw kleedje!

[et_pb_section][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text]

Hoi lieve Kontrasties!

We willen het altijd beter en dus moest – na de nieuwe locatie – onze website ook in een nieuw kleedje 🙂

Niet enkel esthetisch maar ook aan de gebruiksvriendelijkheid werd gesleuteld. De laadtijd werd versneld, portfolio en formulieren ook. Wegens het grote succes van onze webshop heb ik ook dat segment een pak handiger en duidelijker gemaakt. Kijkt u zelf maar eens via volgende link https://kapsalonkontrast.be/webshop-haarverzorging/ 

De nieuwsbrief (inschrijven-uitschrijven) https://kapsalonkontrast.be/nieuwsbrief-aanpasbaar/ dient om uzelf in te schrijven als u graag op de hoogte blijft over nakende verlofperiodes en andere belangrijke updates. Zonder uw inschrijving mogen wij u geen mail sturen! (GDPR ‘privacywetgeving’) Wanneer u uw gegevens wil aanpassen, vult u het formulier in. Vervolgens zal er een bericht verschijnen met de melding dat u reeds ingeschreven bent op de betreffende nieuwsbrief en of u een link om te wijzigen per mail wil ontvangen. Via een link uit uw ontvangen mail kan u dan uw profiel updaten.

Nieuw is ook rechtsonder het bekende messenger icoontje, zo komt u snel via chat in contact met ons. Heeft u tips of suggesties hoe het nog beter kan? Ik hoor het graag!

Fijn weekend 🙂

Met artistieke groeten

Kristel

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Winkelwagen
WhatsApp Chat!