Happy New Year! Van onze familie voor de uwe… een gezond en voorspoedig 2019 <3

‘A hell of a year…’ Ik kan 2018 niet anders beschrijven…
Na twee jaar onzekerheid vonden we onze nieuwe locatie… Het moest heel snel gaan en gingen we dus vollen bak voor Kontrast 2.0! We ‘testten’ wasbakken uit, damesstoelen, lieten een barberchair uit Londen komen en stonden in het lege pand, ons in te beelden hoe we het onze klanten naar hun zin konden maken, dat ze zich ‘thuis’ zouden voelen… Op zes weken tijd hebben Serge en ik dit project gerealiseerd. Veel stress, veel lachen en soms huilen… Het was het allemaal waard ?
Al die positieve reacties van onze klanten, hartverwarmende reacties van de handelaars op de Wolvertemsesteenweg, lieve berichtjes van zakenrelaties, talloze berichtjes van vrienden, kennissen en klanten die ons tijdens die woelige periode een hart onder de riem staken. De inzet van onze medewerkers… We kunnen jullie niet genoeg bedanken daarvoor! 
Ons artistiek brein draait op volle toeren sinds Kontrast 2.0! Volgende maand staan seminaries ingepland, we hebben zoveel ‘goesting’ voor de volgende 20 jaar Kontrast. Voor onze klanten, omdat we het zo verdomd graag doen, samen met ons team…
Bedankt lieve klant voor het vertrouwen, dat betekent zoveel voor ons! Ook in 2019 kan u op onze bekwaamheid rekenen, dat is beloofd! ?
Vanwege ons gezin wensen wij u en uw familie een gezond en voorspoedig 2019!
PROOST!
Serge & Kristel