Dankbaar sluiten wij 2017 af…

Waarschijnlijk even verbaasd als u beseffen we dat wederom een jaar voorbij vloog! Voor Kontrast was het een geweldig artistiek jaar… We integreerden een aantal nieuwe snit- en kleurtechnieken. We vervolledigden ons aanbod van hoogstaande producten, prijs/kwaliteit dik in orde. Er werd echt veel aandacht besteed aan de diensten en producten, bestemd voor ons mannelijk cliënteel… Serge biedt voortaan talloze barbertechnieken aan waardoor de heren indien gewenst een stoere snit ‘op maat’ krijgen. Trouwens, die heren zijn nogal ‘gesteld’ op een degelijke afwerking van hun kapsel… Wij ontdekten ‘Superli’, een Nederlands familiebedrijf dat met zorg uw product samenstelt… De Superli’37 is werkelijk dé haartonic die de mannen een zalig geurende en volle haardos geeft… Ook met Wella hadden we fijne gesprekken. Met Wellaplex, dé revolutionaire haarreconstructor kleuren we de sterren van de hemel <3 Geen enkele correctiekleur gaan we uit de weg… 2018 zal ons ook enkele zakelijke uitdagingen brengen, uitdagingen die we niet uit de weg gaan en die alvast een positieve ‘vibe’ hebben :)Bijna 20 jaar al is er Kontrast… het zakelijke ‘kindje’ van mij en Serge en sinds 10 jaar toch ook een beetje van Evy…Maar niets van dit alles zou mogelijk zijn zonder onze trouwe klanten… Bij elke beslissing die wordt genomen voor Kontrast staat u als klant centraal. Bedankt Kontrasties dat u ook in 2017 ons uw vertrouwen bood… Wij beloven dat u ook in 2018 weer op ons kunt rekenen…Graag heffen we met u het glas op het jaareinde van 2017 en op een gezond en gelukkig 2018! Proost!Serge – Kristel – Evy – Romy