SUPERLI’37… hairtonic for real men!

Serge, mijn echtgenoot en tevens artistiek brein in Kontrast Hairdressers is helemaal ‘into’ het barbergebeuren. Hij verfijnde zijn snittechnieken en tilde het herenkappen naar een hoger niveau. Mannen die bij ons in het kapsalon komen kunnen rekenen op de expertise van Serge en worden bijgevolg gestyled zodat ze buiten gaan met hun eigen ‘look’. Serge zorgt ervoor dat met elke haarsoort iets ‘hip’ kan gebeuren, indien gewenst. Zelf is hij ook erg fan van de barbertechnieken wanneer zijn haren een snit nodig hebben, met collega’s wisselt hij vaak technieken uit. Uiteraard vraagt de styling van zo’n kapsel een aangepast product…

Een tijdje geleden werd mijn aandacht plots gevestigd op een aangename geur… het was voor mij iets nieuw… Ik kijk rond in het kapsalon, zie de gezellige bedrijvigheid en vooral dan aan de herenstoelen. Serge heeft een flesje in zijn handen – het leek aanvankelijk op een sterk drankje hahaha – en de mannelijke klanten wisten blijkbaar perfect wat het was.

Ik verstoorde het ‘mannenmoment’ niet maar ’s avonds toen ik thuis weer diezelfde geur opmerkte wanneer Serge in de buurt was werd ik toch wel heel benieuwd…

De grijze netjes gestylde haren van Serge zagen er opmerkelijk voller en glanzender uit. ‘Aha, gij hebt iets in uw haren!’ zeg ik hem 🙂

Serge en zijn ‘mannelijk publiek’ gebruiken voortaan de hairtonic van SUPERLI. Deze tonic wordt gemaakt door een Nederlands bedrijf. Superli is een familiebedrijf drie generaties lang. Sinds de oprichting in 1937 in verschillende vormen, onder verschillende labels bezig met de productie van hoogwaardige haarverzorgingsproducten. Deze haartonic is werkelijk ongelofelijk en écht iets voor mannen 😉

Lees hieronder waarom…

Zonder twijfel het beste haartonic dat op dit moment verkrijgbaar is en waar de expertise van 3 generaties hebben geleid tot een subliem verzorgend lotion op basis van +/- 80% alcohol. Het stimuleert de hoofdhuid en helpt bij de bestrijding van roos en schilfers. Excellent geparfumeerd en zijde zacht. Wanneer te gebruiken: Bij een geïrriteerde hoofdhuid, roos en schilfers. Geeft ‘body’ aan de haren.Hoe te gebruiken: Met de handpalmen op het haar aanbrengen. Vervolgens met de vingertoppen goed op de hoofdhuid rustig inmasseren. Niet uitspoelen. Ook zeer goed geschikt als After-shave en als refreshing tonic.Ingrediënten: Alcohol, Aqua, Salicylic Acid (voor de bestrijding van roos/schilfers), Glycerine (voor bescherming tegen uitdrogen en heeft een verzachtende werking), Capsicum Frutescence ( extracten uit rode peper. Prikkelt en stimuleert de hoofdhuid wat de doorbloeding bevorderd), parfum, Cetrimide (heeft een sterk reinigende en ontsmettende werking), Riscinus Olie. (Extract uit de knoppen van een Riscinus plant. Deze olie, ook bekend als wonderolie verzorgt de hoofdhuid en helpt deze te herstellen en heeft tevens een ontsmettende werking.