Niets zo erg dan een compleet mislukte kleur!

Vorige week kwam er een jongedame in ons salon, om haar haren te tonen en vooral om te bekijken of er een oplossing was voor haar probleem.
Wat ik zag tartte werkelijk elke verbeelding! De al fijne haren van dit meisje ondergingen reeds een balayage, dewelke niet het gewenste resultaat gaf. Nadien werden de haren tot 3x toe op dezelfde dag herkleurd! Wat ik zag waren blonde vlekken, bruine vlekken, gele en zelfs groene weerschijnen…
Bovendien waren deze haren zwaar beschadigd!
Vandaag heb ik ervoor gezorgd dat deze jongedame terug een ‘normale’ kleur had. Eerst werkte ik de vlekken zo goed mogelijk weg, bezorgde de haren een ‘boost’ aan keratines om haarbreuk tegen te gaan en tot slot probeerde ik haar natuurkleur te benaderen. Dat is aardig gelukt!
Als colorist is dit steeds een geweldige uitdaging… Mensen met zo’n zware kleurcorrectie tevreden het salon zien verlaten… blijft een geweldig gevoel! Love my job <3 <3 <3