Evy Goossens, al 10 jaar een stuwende kracht bij Kontrast!

Eigenlijk staat ze niet graag in de belangstelling… Ze doet haar ‘ding’ liever onopgemerkt…
Maar DIT konden we onmogelijk zomaar laten voorbijgaan 🙂
Ik schrijf 10 jaar geleden… na een hoop personeelsproblemen waren we een beetje radeloos… Bij ons in Kontrast hanteren we graag een bepaald niveau, net dat tikkeltje meer voor onze lieve klanten. Zulke dienstverlening komt er natuurlijk niet vanzelf, daar is sterke vakkennis, verantwoordelijkheid en sociale vaardigheid voor nodig. Al deze eigenschappen in  persoon vinden bleek moeilijker dan gedacht! Op een dag zat een trouwe klant – Gilbert Goossens – bij Serge in de kappersstoel… Hij vertelt honderduit en vol trots over zijn dochter, ze blijkt een kersverse kapster te zijn en ‘een goei’, dixit de vader 🙂
Ik en Serge waren gecharmeerd over de manier hoe Gilbert vertelde over zijn dochter waarop Serge en ik besloten dat we deze jonge kapster graag op gesprek wilden in ons kapsalon. Een tijdje later was het dan zover! Een jong en ietwat onzeker meisje zit voor ons… als het over de technische aspecten gaat merken Serge en ik dadelijk dat we te maken hebben met een ‘ruwe diamant’… Deze jonge kapster vol werklust, ambitie en een technische kennis waarvan ze niet besefte dat ze die had, we wilden haar graag in ons team! We kwamen tot een overeenkomst en op 5 september 2007 begon Evy Goossens te werken voor Kontrast. Nu, na 10 jaar, beseffen we des te meer dat haar vader gelijk had <3 Evy is geen ‘personeelslid’… ze is onze teamplayer, onze medewerkster, onze rechterhand… We hebben dat gisteren gevierd, dit mooie ‘jubileum’… Het was plezant, familiaal, gek, vol liefde, vol ‘Kontrast’, het was perfect!
Ik deel hier graag de speech die we voor Evy opstelden <3
Jubileum van een mooi 10-jarig dienstverband
Schuchter en een beetje bedeesd ben je bij ons toen beland…
Maar na ons eerste gesprek wisten we al; dit is een ruwe diamant <3
Zoals in een huwelijk komen er goede en kwade tijden maar steeds vonden we een weg die we allen konden bewandelen. Een werkrelatie die veel andere zaakvoerders volgens ons benijden.
We hebben een onzeker meisje zien veranderen in een sterke vrouw, je hebt je professionele zelf tot een hoger niveau getild. Steeds kunnen we rekenen op jouw loyaliteit en eerlijkheid, we hadden dit echt niet anders gewild.
Na 10 jaren trouwe dienst ben je voor ons ook wel een beetje familie, echt waar!
We hebben respect voor wat je voor ons doet, dus heffen we graag met jou het glas en zeggen jou van harte “OP NAAR DE VOLGENDE 10 JAAR”
Serge & Kristel
16/09/2017